«Η ώρα της αλλαγής πλησιάζει, η ανατροπή θα γίνει με τη συμμετοχή όλων μας την Κυριακή», τόνισε ο Σωκράτης Βατάλης τη Δευτέρα το απόγευμα από τη Σιάτιστα, όπου είχε την ευκαιρία να απευθυνθεί σε πολίτες της περιοχής.
Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής, ώστε από την επομένη να δώσουν την ευκαιρία για μια ισχυρή προοδευτική διακυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα:
«Σε αυτό το ραντεβού δεν πρέπει να λείψει κανείς. Όσο και αν κάποιοι δεν θέλουν μεγάλη προσέλευση και ειδικότερα προσέλευση των νέων, εμείς απαντάμε με μεγάλη συμμετοχή την Κυριακή. Το προσκλητήριο ελπίδας και δημοκρατίας πρέπει να ενισχυθεί τις επόμενες ημέρες, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό».
Παράλληλα ο Σωκράτης Βατάλης αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στη μεγάλη προτεραιότητα της επιστροφής της νέας γενιάς που ξενιτεύτηκε στο εξωτερικό τα χρόνια της κρίσης, επισημαίνοντας πως για να έρθουν πίσω αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πειστούν πως θα ζήσουν σε μια κανονική χώρα, με σωστά αμειβόμενες δουλειές, όπου θα λειτουργούν οι θεσμοί και θα υπάρχει αίσθημα δημοκρατίας και δικαιοσύνης παντού.